Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V teplickém aquaparku se málem utopil chlapec

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Teplice/Kladno - Ve vážném stavu skončil chlapec, který se ve středu málem utopil v aquacentru v Teplicích. Případ prověřuje policie, zároveň hledá svědky neštěstí. V kladenském rybníku dnes byla nalezena utonulá žena, byla nařízena soudní pitva.

Případ v teplickém aquacentru se odehrál ve středu odpoledne. "Po patnácté hodině jsme přijali oznámení, že v aquacentru téměř utonul nezletilý chlapec, který byl ve vážném stavu převezen do nemocnice. Zda došlo k porušení zákonem stanovených povinností, je předmětem dalšího prověřování," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

"Žádáme spoluobčany, kteří ve středu 19. července kolem 15:40 hodin navštívili teplické aquacentrum a nebyli dosud kontaktováni policií a mohli by k případu poskytnout svědectví, aby informace sdělili kriminalistům Územního odboru Teplice," dodal.

V kladenském rybníku dnes byla nalezena utonulá žena. Tělo našla dnes před polednem hlídka městských strážníků v rybníku v lokalitě Bažantnice. "Přivolaní policejní potápěči vyprostili utonulé tělo na břeh," informovala kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová. Pitva by měla objasnit příčinu smrti.

Témata:  utonutí Teplice kladno koupání

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy

Zbyněk Stanjura /ODS/

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.