Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Venčily psy a pak jedna druhou pobodala. Incident se stal v Mostě

Pes, ilustrační fotografie
Pes, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Most – Krvavě skončil spor dvou žen venčících psy skončil v Mostě. Jedna z nich vytáhla nůž a druhou pobodala. Případem už se zabývá policie. Podle právní kvalifikace jí hrozí tři roky až 12 let vězení. Stíhaná je na svobodě.

Útočnici policie obvinila z pokusu o těžkou újmu na zdraví, uvedla dnes policejní mluvčí Ludmila Světláková.Obě ženy podle ní venčily své psy ve středu ráno v parku. Ani jedno ze zvířat zřejmě nebylo na vodítku.

„Mladší žena upozornila druhou, aby si svého psa zajistila, starší jí měla odpovědět to samé. Následně starší paní s pejskem pokračovala dále do parku a mladší šla za ní. Poté k ní měla přistoupit zezadu a blíže nezjištěným předmětem jí způsobila dvě bodnořezné rány," uvedla Světláková.

Zraněné pomohly ženy, které nedaleko upravovaly zeleň, a zavolaly záchranáře a policii. Devětapadesátiletou ženu převezla sanitka do nemocnice. „Policisté po příjezdu začali okamžitě prohledávat park a přilehlé okolí a podezřelou ženu záhy vypátrali a zadrželi," uvedla mluvčí.

Kriminalisté čtyřiatřicetiletou ženu z Mostu obvinili z pokusu o těžké ublížení na zdraví. Proč na druhou ženu zaútočila, podle Světlákové kriminalistům neřekla.

Témata:  krimi Praha Policie ČR psi

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy