Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

ODS bude objíždět Česko s letním kinem, navštíví na 90 měst

26. kongres ODS
26. kongres ODS
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha – V srpnu budou občanští demokraté objíždět česká města s letním kinem. S letním kinem chce ODS zavítat do 90 měst. Českou republiku v době prázdnin objíždějí i představitelé ostatních politických stran.

Novou formu kontaktní kampaně dnes na tiskové konferenci představil místopředseda strany Zbyněk Stanjura. Dodal, že přímá komunikace s lidmi je pro ODS nejsilnější zbraní pro podzimní parlamentní volby.

„Chceme to využít k tomu, abychom přímo komunikovali s našimi občany. Občané budou mít možnost potkat se se všemi kandidáty z příslušného kraje," uvedl Stanjura, který vede kandidátku v Moravskoslezském kraji.

„Budeme debatovat o našem programu a budeme se také ptát, co považují za důležité, aby konala nová česká vláda," řekl. První promítání už se odehrálo v neděli Mělníce, další je v plánu ve Slaném, dodal ekonomický expert strany a jednička středočeské kandidátky Jan Skopeček.

Setkávání s voliči a diskuse o volebním programu povedou kandidáti ODS i v dalších měsících. „Kontaktní kampaň bude naší nejsilnější, nejvíce používanou zbraní i v následujících měsících, v září a v říjnu," uvedl.

Témata:  ODS Zbyněk Stanjura Jan Skopeček (ODS)

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy