reklama

Na videu, které koluje na serveru Youtube a na některých médiích, tisková mluvčí hnutí ANO Kubovičová diskutuje s jedním ze členů skupinky, kterou tvoří odpůrci Babiše. Kubovičová dle svých vlastních slov považovala tuto skupinu za jakousi sektu. 

Kubovičové prý přišel e-mail od této skupiny AUVA, který nepovažovala za "normální" od "normálních lidí". "Pak jsem se na to zeptala někoho z týmu," dodává. "Marek Prchal říkal, už to nech být, já s nimi komunikuji," uvedla.

"Tím pádem jste teď přiznala to, že dneska s námi komunikoval pan Prchal prostřednictvím pana Babiše. S námi pan Prchal totiž nekomunikoval. S námi od té doby pan Prchal nekomunikoval. Pouze pan Babiš mi dneska psal na facebooku, že nás zve tam a tam... Pan Prchal tam v té době vůbec nebyl. To znamená, že tady je jasný důkaz toho, že jste řekla, že pan Prchal vám řekl, že s námi komunikoval, ale nekomunikoval. Komunikoval s námi pan Babiš s jeho fotkou na facebooku. To znamená, že pan Prchal komunikoval za pana Babiše," oponoval ji odpůrce. 

Podle Kubovičové spolu ale oba pánové sedí u stolu a Marek Prchal to píše."Protože pan Babiš neumí psát na počítači," uvádí důvod, což některé přihlížející rozesměje. "Vy jste hrozně agresívní, to nemá cenu," snaží se z debaty mluvčí uniknout. "Vy si mě tady natáčíte deset lidí, já něco řeknu a vy se mi smějete? Tak to běžte do háje jako," dodala. Lidé odmítli, že by se smáli přímo jí. 

Kubovičová odmítá, že by ji měli lidé zpovídat, protože je tiskovou mluvčí, která má komunikovat s novináři. Incident se odehrál v Kroměříži, kde Babiš propagoval svou knihu O čem sním, když náhodou spím. Skupina odpůrců AUVA bojuje proti zavedení elektronické evidence tržeb a Andreji Babišovi.