Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Případ zmizelé Míši Muzikářové byl odložen. Policisté jsou přesvědčeni, že je mrtvá

Pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová
Pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová
Foto: Policie ČR

Ústí nad Labem - Policie odložila případ Michaely Patricie Muzikářové z Ústí nad Labem, která zmizela 11. ledna, měsíc a půl před svými třináctými narozeninami. Od počátku vyšetřovatelé pracovali s verzemi, že školačka odešla sama, nebo se stala obětí závažného trestného činu.

Kriminalisté se domnívají, že školačka je po smrti. Z podílu na jejím zmizení podezřívali partnera její matky, který na konci ledna spáchal sebevraždu. V případu byl jediným podezřelým.

Kriminalisté jsou přesvědčeni, že tělo dívky je ukryto na trase z Ústí nad Labem do Plzně, kde partner dívčiny matky pracoval. "Spáchal sebevraždu a nám se do té doby nepodařilo nashromáždit dostatek důkazů, abychom ho obvinili," uvedl kriminalista Martin Charvát.

Po mužově sebevraždě policie našla v jeho autě školní potřeby s dívčinou DNA. "Při první prohlídce tam nebyly," řekl Charvát. Podezření policie zesílilo, když muž neuměl vysvětlit rozpory ve svých výpovědích.

Dívka stále zůstává v databázi pohřešovaných v kategorii Dítě v ohrožení. Na základě nových podnětů od veřejnosti policie pokračuje v pátrání.

Témata:  pohřešované osoby Ústí nad Labem krimi

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy