reklama

„Dnou netrpím. V sobotu mi odešla cukrovka, hodnota krátkodobé glykemie je 5,8, hranice cukrovky je 6,0. Lékař i já jsme z toho byli v šoku," pochlubil se Zeman. 

„Po dlouhých a dlouhých letech jsem byl zbaven této choroby, patrně proto, že v poslední době jím velmi často sladká jídla, neboť mně chutnají. Je to trošku paradoxní terapie, ale vyplatila se,“ myslí si prezident.

Jeho slova vyvolala velmi zajímavé reakce. „Cukrovka odešla mi v sobotu a z fáčů na noze je pořád cítit chlór. Putin však nakládá mi stále další robotu. Už nemůžu. Please, open the door,“ rýmoval na sociálních sítích na předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

„Jak se v Lánech cukrovka lekla: Sice hradní mluvčí Ovčáček tajemně mlčí o případných lékařských úkonech na maličkosti pana prezidenta, ale jeho vyjádření, že cukrovka skončila v sobotu, svědčí o intenzivní léčbě,“ komentoval Zemanův stav bývalý předseda poslaneckého klubu TOP 09 František Laudát.

„Do Lán se zjevně musel dostavit lapiduch kalibru doktora Grunsteina, který proslul léčbou simulantů pomocí klystýru, uvedl s odkazem na legendárního lékaře ze Švejka. „Takže možná tato metoda zabrala nejen na revma odpíračů vojenské služby za císaře pána, ale i na prezidentovu cukrovku. Tomu by nasvědčovala i zjevná únava pana prezidenta na tiskové konferenci, kde pověřil 'Andréše' Babiše vyjednáváním o vládě.“ dodal Laudát na facebooku.