Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při požáru panelového bytu na Sokolovsku zemřeli dva lidé

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Horní Slavkov (Sokolovsko) - Dva lidé zemřeli při nočním požáru panelového bytu v Horním Slavkově na Sokolovsku. Oheň se nerozšířil mimo zasažený byt.

Hasiči kvůli kouři evakuovali 26 osob z celého vchodu panelového domu. ČTK to řekl mluvčí krajských hasičů Martin Kasal. Příčina požáru a výše škody je zatím v šetření.

Hořelo vybavení bytu ve čtvrtém patře dlouhého panelového domu. První jednotka hasičů musela násilně otevřít dveře bytu, uvnitř našli dvě osoby. "Okamžitě zahájili oživovací pokusy, bohužel bez úspěchu, přivolaný lékař konstatoval smrt u obou osob," uvedl Kasal.

Podle mluvčího krajské policie Daniela Dvořáka šlo o muže ve věku 72 let a 65letou ženu. Oheň vznikl mezi 04:00 až 05:00 v ulici U Lesoparku. "Byla nařízena soudní pitva. Na místě události vyšetřují případ sokolovští kriminalisté ve spolupráci s hasičským záchranným sborem. Celá věc je na samém začátku vyšetřování," dodal.

Témata:  hasiči požáry

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy