Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Už ani slovo. Policie uvalila embargo na vraždu z kolonie na Ústecku

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ústí nad Labem - Policie uvalila embargo na případ vraždy z chatové osady u Střížovic na Ústecku. Údajný pachatel měl podle zjištění ČTK kriminální minulost. Policie nekomentuje ani to, zda současný pohyb policistů v širším okolí s kauzou souvisí.

"Po dohodě se státním zástupcem nebudeme k případu poskytovat žádné informace. V případě, že bychom měli nové informace, které bychom mohli veřejnosti poskytnout, tak je zveřejníme," uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Tragédie se odehrála v noci na pondělí v jedné z chat. Obětí je předseda zdejší zahrádkářské kolonie a jeho manželka. V době vraždy tam byly také tři děti, dvě nezletilé dívky a již dospělý syn.

Jednou z verzí je, že starší muž s kriminální minulostí manžele zabil a sám se pak zastřelil. Případ ale provází řada nejasností a spekulací. Policie se odmítá vyjádřit k tomu, zda na místě byl kromě údajného vraha ještě další člověk, který následně utekl.

V osadě je zhruba stovka zahrad, jen několik málo chat je obydlených trvale. Místní zahrádkáři se shodují na tom, že předseda kolonie byl klidný, oblíbený muž.

Témata:  krimi Ústí nad Labem vražda

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy