Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Bookmakeři dávají ve druhém kole větší šance Drahošovi

Jiří Drahoš ve volebním štábu
Jiří Drahoš ve volebním štábu
Foto: Jan Nebřenský / INCORP images

Praha - Sázkové kanceláře před druhým kolem věří více Jiřímu Drahošovi před vítězem prvního kola Milošem Zemanem. Zeman přitom u sázkařů před prvním kolem vedl.

//

Zatímco na Drahoše kurz během dnešního odpoledne klesal na 1,47:1 až 1,55:1, na Zemana naopak stoupl na 2,32:1 až 2,70:1. Ještě ve čtvrtek byl přitom kurz na Zemana jako vítěze 1,5 až 1,67:1 a na Drahoše 2,75 až 2,95:1.

Objem sázek před prvním kolem se pohyboval kolem 120 milionů korun, a překonal tak dosavadní rekord v politických sázkách z loňských sněmovních voleb. Spolu se sázkami na druhé kolo bude celková částka dále o miliony růst.

"Okamžitě, když jsme spustili sázky na druhé kolo, tak sázkaři začali jednoznačně preferovat Jiřího Drahoše. Evidentně věří, že se mu podaří získat voliče ostatních kandidátů," řekl ČTK mluvčí Fortuny Petr Šrain. Podle něj lidé ve Fortuně vsadili během dnešního odpoledne na vítězství Drahoše 800.000 Kč a na Zemana asi 60.000 korun.

Témata:  Miloš Zeman Jiří Drahoš volby 2018

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy