Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Známá tenistka vypálila smeč: Posledních 5 let se snažím Zemana nevnímat a neposlouchat

Miloš Zeman, prezident ČR
Miloš Zeman, prezident ČR
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha – V době, kdy vrcholí kampaň před českými prezidentskými volbami, se ozývají hlasy na podporu toho či onoho kandidáta. Česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková prozradila, co prožívala posledních pět let, kdy na Hradě působil Miloš Zeman,

Posledních 5 let se snažím nevnímat muže, který si říká, že je náš prezident, snažím se neslyšet a nečíst zprávy o jeho aktivitách, nevidět videa s jeho projevy a výstupy na veřejnosti...“ přiznala před volbami na sociálních sítích tenistka Andrea Sestini Hlaváčková.

Jedna z nejlepších českých tenistek reprezentuje Česko ve čtyřhře nejen na jednotlivých teninosvých turnajích, ale i na olympijských hrách – například v Londýně či Riu. „Reprezentuji naši zemi a jsem na nás hrdá! Za to, kam jsme se od roku 1989 posunuli, za naši pracovitost a houževnatost. Také v tenise všichni dokazujeme, jak strašně silný a zarputilý česká národ je!“ píše sportovkyně na sociálních sítích.

Pojďme volit, ať máme prezidenta, na kterého budeme opět hrdí!“ dodala sportovkyně, které svůj text doplnila hastagy #casnazmenu #mujprezident2018 #drahos #pojdmevolit.

Hlaváčková není jediná sportovkyně, která Jiřího Drahoše podpořila. Už dříve se na jeho stranu postavil například kajakář Vavřinec Hradílek, silniční cyklista Leopold König, bývalí fotbalisté Vladimír Šmicer, Horst Siegl a Jozef Chovanec či bývalý hokejista Jiří Hrdina.

Témata:  Andrea Hlaváčová Jiří Drahoš Miloš Zeman prezidentská kampaň

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 17:27

Zeman se omluvil Šarapatkovi za dehonestující výrok

Exprezident Miloš Zeman se po letech soudních tahanic konečně omluvil bývalému poradci Zdeňku Šarapatkovi. Podřídil se tak poslednímu rozhodnutí Nejvyššího soudu, u kterého před několika týdny neuspěl s dovoláním. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy