Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sobotní volební studio ČT bude moderovat Kubal a Augustová

Česká televize
Česká televize
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Praha – Česká televize připravuje speciální vysílání k druhému kolu prezidentských voleb bude s Marcelou Augustovou moderovat Michal Kubal. Informace a průběžné výsledky nabídne v sobotu divákům i televize Nova. Volební vysílání od 13:20 bude moderovat Rey Koranteng s Michaelou Šmídovou. 

O složení moderátorů Česká televize dnes informovala na twitteru pořadu Newsroom ČT24. Speciální volební vysílání začne na stanici ČT24 ve 13:30. Česká televize v něm slibuje nejrychlejší výsledky, analýzy a komentáře.

Vysílání k prvnímu kolu spolu s Augustovou uváděl Václav Moravec, který před prvním kolem vedl i debatu prezidentských kandidátů. V této roli ho pro čtvrteční televizní duel Miloše Zemana a Jiřího Drahoše vystřídala Světlana Witowská.

Nabídku České televize moderovat debatu Zemana a Drahoše Moravec odmítl. Zatímco Moravec je častým terčem prezidentovy kritiky, Witowské ve čtvrtek Zeman i Drahoš poděkovali.

Témata:  Česká televize Michal Kubal Václav Moravec

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy