Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

To je k zbltí. Foldyna si pustil Moravce a pak to začalo

Jaroslav Foldyna /ČSSD/
Jaroslav Foldyna /ČSSD/
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Známý sociálně demokratický poslanec Jaroslav Foldyna si zřejmě k nedělnímu obědu pustil Otázky Václava Moravce. A to, co v nich viděl, ho pořádně zvedlo ze židle.

Foldyna na svém Facebooku rád glosuje kde co a nebojí se ani ostrých poznámek. Teď se pořádně obul do jednoho z nejoblíbenějších českých moderátorů. „Sledovat ČT1 s argumenty Moravce je k zblití.“ napsal Foldyna a nešetřil při tom vykřičníky.

K televizní diskusi se vyjádřil i ekonomický expert ČSSD Michal Pícl. Ten Foldynovi napsal, že spíš „bleje z názorů toho týpka z SPD“. Měl na mysli poslanec SPD Radka Kotena, který byl též hostem pořadu. Foldyna odvětil, že Koten je „zmatenec“. Opět se ale vrátil k Moravcovi a označil ho za „profesionálního deformátora“.

Foldyna se ale rozčílil i nad mezinárodními otázkami. „Jak je to s Krymem?! Kosovo bylo ukradeno a všichni jsou spokojený a vše je OK?“ ptá se poslanec, který je znám svými prosrbskými postoji. Právě na paralelu mezi Krymem a Kosovem Foldyna často upozorňuje a tvrdí, že mezinárodní společenství používá dvojí metr.

Témata:  Jaroslav Foldyna Václav Moravec Otázky Václava Moravce

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 15:01

Česko přijalo víc uprchlíků z Ukrajiny, než zvládá, myslí si většina Čechů

Podle nedávného průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) si většina lidí myslí, že Česká republika přijala více uprchlíků z Ukrajiny, než je schopna zvládnout. Tento názor sdílí 58 procent respondentů. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy