Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jak bude vypadat ČR v roce 2030? Podívejte se na VIDEO ve stylu Návratu do budoucnost

Česká republika
Česká republika
Foto: Pixabay

Praha - Michal Orsava a jeho tým, který se proslavil videem s Knight Riderem, který brázdí dálnici D1, pustil na internet další zábavné video, které komentuje politickou situaci v České republice za pomoci slavného filmového díla.

Filmový kouzelník Michal Orsava se nechal inspirovat legendárním snímkem Roberta Zemeckise Návrat do budoucnosti, ve kterém Marty a Doktor musí napravit minulost. Orsava a jeho tým se v novém tříapůlminutovém krátkém snímku vysmívají snad všem politickým výrokům a kauzám, které se za posledních deset v České republice staly.

V této koláži musí oblíbený hrdina a jeho potrhlý vědecký přítel změnit minulost České republiky. Proč? Protože se Marty probudí v České republice v roce 2030 a zjistí, že prezidentem země je Miloslav Rozner z hnutí Svoboda a přímá demokracie, nebo že nad Prahou dává pozor Sauronovo oko, což je titulní záporná postava fantasy ságy Pán prstenů. Martymu nezbývá nic jiného, než se vrátit do minulosti a těmto hrůzným věcem se pokusit zabránit.  

Témata:  film Návrat do budoucnosti Svoboda a přímá demokracie Andrej Babiš Česká republika

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:25

Greta Thunbergová byla obviněna z ignorování policejních příkazů

V úterý švédská prokuratura zahájila obvinění proti klimatické aktivistce Gretě Thunbergové za občanskou neposlušnost. Incident se týká protestu před švédským parlamentem, během kterého Thunbergová odmítla odejít po výzvě policie.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy