Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dva mrtvé si vyžádala nehoda u Strakonic, na Kladensku se 6 lidí zranilo

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Loutouš (Kladensko)- Na silnici I/7 u Lotouše na Kladensku se dnes odpoledne čelně střetla dvě osobní auta. Šest lidí utrpělo zranění, silnice byla uzavřena, sdělil ČTK mluvčí krajských hasičů Ladislav Holomčík.

Nehoda se podle něj stala kolem 15:00 za obcí Lotouš ve směru na Louny. Na místě zasahují hasiči ze Slaného a Zlonic.

Mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová ČTK řekla, že dva dospělí a jedno dítě utrpěli středně těžká zranění a ostatní byli zraněni lehce. Dva lidé, matka s dcerou, skončili se středně těžkými poraněními v motolské nemocnici. Dalšího člověka se středně těžkým zraněním záchranáři po ošetření převezli do nemocnice v Kladně.

Při nehodě na Strakonicku zemřeli dva lidé

Při dopravní nehodě na Strakonicku zahynuli dnes odpoledne dva lidé. Cestovali v osobním voze, který se srazil s nákladním. Nehoda se stala na silnici I/4, poblíž Strunkovic nad Volyňkou. V osobním voze jel ještě jeden člověk, jehož se zraněním záchranáři převezli do nemocnice. ČTK to řekla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

"Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku," uvedla. Přesné příčiny nehody nejsou známy. Silnice je v místě tragického střetu uzavřena.

Témata:  nehody aut doprava kladno Strakonice

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy