Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na Praze 6 zemřel člověk po srážce s tramvají

Tramvaje v Praze, ilustrační fotografie
Tramvaje v Praze, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Srážku s tramvají odpoledne v Bělohorské ulici v Praze 6 nepřežil člověk. Podle informací mluvčí pražské záchranné služby Jany Poštové je obětí žena. Z místa záchranáři odvezli třiačtyřicetiletou řidičku tramvaje s akutní stresovou reakcí, řekla ČTK mluvčí. Mezi stanicemi Malovanka a Bílá Hora je zavedena náhradní autobusová doprava, vyplývá z webu dopravního podniku.

Nehoda se stala mezi zastávkami Drinopol a U Kaštanu kolem 16:30. Hasiči na twitteru uvedli, že na místo musel být povolán jeřáb. "Žena utrpěla tak závažná poranění, která byla neslučitelná se životem," sdělila mluvčí záchranářů.

Policisté zjišťují veškeré okolnosti celé události a řídí automobilový provoz v místě nehody, řekl ČTK policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Minulý týden skončila tragicky nehoda tramvaje, která v úterý srazila v Ječné ulici dva chodce. Oba zhruba šedesátiletí muži zemřeli. V pátek pak tramvaj ve Vršovicích srazila šestaosmdesátiletou chodkyni. Záchranná služba ji převezla v umělém spánku do vinohradské nemocnice s poraněním hlavy a nohou.

Témata:  Praha MHD Praha nehody tramvají úmrtí tramvaje

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy