Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie pátrá po desetileté Štěpánce, nevrátila se domů

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ostrava - Policie vyhlásila pátrání po Štěpánce Anežce Hlavaté (10), kterou lidé naposledy viděli v sobotu okolo 13:00 v Bruzovicích na Frýdecko-Místecku. Domů se ale nevrátila. Policie nyní prohledává okolí Bruzovic. Není to poprvé, co dívka zmizela.

Podle informací ČTK se pohřešovala rovněž loni v březnu, kdy se nevrátila ze školy. Ještě týž den ale nezraněné dítě našli policisté.

Pohřešovaná je vysoká asi 145 centimetrů, má štíhlou postavu, dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči. "Dívka na sobě měla tmavě modré tepláky, tmavé tříčtvrteční tričko a hnědé boty s bílou podrážkou a růžovými tkaničkami," uvedl policejní mluvčí Petr Směták.

Kriminalisté vyhlásili pátrání po dívce v kategorii Dítě v ohrožení. Jakékoliv informace k případu je možné hlásit na tísňové lince 158 nebo přímo policistům z Obvodního oddělení Nošovice na číslech 974 732 651 nebo 725 515 849.

Témata:  pohřešované osoby krimi Moravskoslezský kraj

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy