Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie pátrá po desetileté Štěpánce, nevrátila se domů

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ostrava - Policie vyhlásila pátrání po Štěpánce Anežce Hlavaté (10), kterou lidé naposledy viděli v sobotu okolo 13:00 v Bruzovicích na Frýdecko-Místecku. Domů se ale nevrátila. Policie nyní prohledává okolí Bruzovic. Není to poprvé, co dívka zmizela.

Podle informací ČTK se pohřešovala rovněž loni v březnu, kdy se nevrátila ze školy. Ještě týž den ale nezraněné dítě našli policisté.

Pohřešovaná je vysoká asi 145 centimetrů, má štíhlou postavu, dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči. "Dívka na sobě měla tmavě modré tepláky, tmavé tříčtvrteční tričko a hnědé boty s bílou podrážkou a růžovými tkaničkami," uvedl policejní mluvčí Petr Směták.

Kriminalisté vyhlásili pátrání po dívce v kategorii Dítě v ohrožení. Jakékoliv informace k případu je možné hlásit na tísňové lince 158 nebo přímo policistům z Obvodního oddělení Nošovice na číslech 974 732 651 nebo 725 515 849.

Témata:  pohřešované osoby krimi Moravskoslezský kraj

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy