Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Českému důchodci nechtěli v hospodě nalít pivo, skončilo to střelbou

Zbraně
Zbraně
Foto: Pixabay

Mladá Boleslav - Policie ukončila vyšetřování případu střelby na náměstí v Dolním Bousově, kde v květnu důchodce nelegálně drženou pistolí začal pálit do vzduchu kvůli tomu, že ho v restauraci odmítli obsloužit.

Vše začalo ve chvíli, kdy seniora kvůli jeho chování personál vykázal z restaurace a odmítl ho obsluhovat. Opilý senior si to ale nenechal líbit a rozhodl se piva zmocnit za každou cenu.

Důchodce se do restaurace vrátil s pistolí. Hosty na předzahrádce vyděsil natolik, že utekli. Poté se posadil na místo u dveří, pistoli položil na stůl a vyhrožoval personálu, ať ho zkusí vyhodit.

Podle televize Nova se dožadoval se piva a pistolí mířil na číšníka, který odešel a nevrátil se. Důchodce proto vzal pistoli, šel za ním a začal střílet do vzduchu.

Poté se obrátil a vyšel zpět na náměstí, kde opět střílel. Následně muže zadržela policie.

"Obviněnému muži hrozí za přečiny výtržnictví, nebezpečné vyhrožování a nedovolené ozbrojování až 3letý trest odnětí svobody," řekla televizi  policejní mluvčí Lucie Nováková. 

Témata:  důchodci střelba zbraně

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy