Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na Chrudimsku údajně pobodal několik lidí synovec Jiřího Kajínka

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Prachovice - V Prachovicich na Chrudimsku kriminálka vyšetřuje násilný trestný čin. Z místa záchranná služba odvezla dvě osoby zraněné nožem. Pachatel je podle informaci TV Prima synovec Jiřího Kajínka.

Muž pobodaný na hrudníku a dítě, zřejmě dvouleté, na pořezané na krku. Muže převezl vrtulník, dítě záchranná služba. Připravujeme podrobnosti. Podle informací televize Prima policie zadržela na místě synovce Jiřího Kajínka.

„Nevím, co přesně provedl, ale údajně něco ano. Mám jenom informaci, že něco se odehrálo, ale co přesně zatím nevím, čekám, až se dozvím víc. Právě od mé sestry mám tu informaci. Ta by měla nyní mluvit v Prachovicích s policií. Co vím, tak synovce měla odvézt záchranka, že měl mít záchvaty a tam ho nechali, ale on tam být nechtěl, vyhrožoval reversem. Policie i doktoři sestře řekli, že dokud něco neprovede, tak nemůžou nic dělat, ale sestra mi řekla, ale on je nebezpečný všem i sobě, protože je nemocný,“ uvedl Jiří Kajínek.

Podrobnosti připravujeme

Témata:  vražda krimi

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy