Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na Třebíčsku se koná technoparty, první den dorazilo tisíc lidí

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Meziříčko - V pátek u Meziříčka v okrese Třebíč začala technoparty, akce je ohlášená a má skončit v pondělí. První den podle odhadů policie dorazilo asi tisíc lidí. V okolí Brázdova mlýna, kde se hudební produkce koná, parkovalo přibližně 300 aut.

Jeden z kontrolovaných řidičů, dle policie cizinec, byl pod vlivem drog. Záchranáři v noci do nemocnice převezli ženu, která si při manipulaci s rozkládací židlí amputovala článek prstu.

Veřejný pořádek produkce na soukromém pozemku dosud nenarušila. Přesto zůstávají policejní hlídky na místě. Využívají i speciální monitorovací vozidlo.

Řidiči musejí parkovat jen na vyhrazených pozemcích. Stání podél silnice u mlýna není kvůli zachování průjezdnosti možný. 

Témata:  technoparty Jihomoravský kraj Policie ČR

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy