reklama

Podle Kalouskova spolupracovníka Ondřeje Jakoba exministr financí musel na operaci kvůli akutnímu problému s tenkým střevem.

Zákrok prý proběhl v pořádku, Kalousek v nemocnici zůstane asi týden.„Nebylo to plánované, měl náhlé potíže, takže operace byla nutná,“ dodal pro Blesk s tím, že si Kalousek stěžoval na bolesti v břiše.

Šéf poslanců TOP 09 tak zřejmě nestihne mimořádnou schůzi Poslanecké sněmovny kvůli důchodům, která se bude konat 22. srpna.

Na schůzi Kalouska zastoupí místopředsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová nebo další místopředseda poslaneckého klubu František Vácha.

Že se něco děje, si mohli všimnout i uživatelé twitteru. Zde Kalousek denně komentuje aktuální dění a často také debatuje nejen s kolegy politiky, ale i se všemi ostatními. Naposledy komentoval v úterý slova předsedy KSČM Vojtěcha Filipa o tom, že za invazi v roce 1968 mohli Ukrajinci.

„Drzost komunistů nemá hranice. Teď už jen čekám, kdy @AndrejBabis řekne, že za invazi můžu já. Koneckonců, psát už jsem tenkrát uměl...“ poznamenal Kalousek. Pak se ale odmlčel.