Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pozor, v neděli se změní jízdní řád. Některé spoje budou jezdit jinak

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: České dráhy

Praha - Pokud se chystáte cestovat vlakem, pozor na změnu jízdního řádu. Od neděle 12. června budou některé spoje jezdit jinak.

České dráhy například o jeden pár vlaků rozšíří ve všední dny spojení mezi Rumburkem a Novým Borem, přibude také jeden pár večerních vlaků mezi Prahou a Ostravou provozovaný společností Leo Express.

Největší změny v Pardubickém a Libereckém kraji.

Během letních prázdnin v Pardubickém kraji nebudou jezdit vlaky na trase mezi Chrudimí a Borohrádkem v úseku mezi Holicemi a Borohrádkem. Provoz se obnoví 1. září.

Podobně na trati Česká Třebová - Dzbel nepojede trojice ranních vlaků mezi Moravskou Třebovou a Dzbelí a jeden pár vlaků v úseku Chornice - Dzbel. Naopak bude během prázdnin zavedený nový ranní spoj z Moravské do České Třebové.

Nově budou jezdit večerní spoje z Liberce do Semil a ze Staré Paky do Liberce i ve všedních dnech. Doposud tyto spoje jezdily jen o víkendu mezi Libercem a Turnovem. I v sobotu pojede nově noční spoj z Josefova Dolu do Smržovky a večerní spoj mezi Libercem a Harrachovem bude v pracovní dny vyjíždět už z Desné.

Podobně ranní a dopolední spoj z Liberce do polské obce Szklarska Poreba pojede nově i v neděli.

Témata:  železnice vlaky

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy