Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hromadná havárie na Plzeňsku: Auta se srazila s autobusem, několik zraněných

Záchranná služba, ilustrační fotografie
Záchranná služba, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Několik aut a autobus havarovalo dnes večer na silnici u Města Touškova na severním Plzeňsku. Silnice je v místě nehody uzavřená.

Záchranáři převezli do nemocnice pět zraněných, nikdo nebyl v ohrožení života. ČTK to dnes řekly mluvčí policie Markéta Fialová a záchranné služby Veronika Albrechtová.

Podle dostupných informací osobní auto jedoucí od Města Touškov pravděpodobně předjíždělo autobus a v protisměru se postupně střetlo se dvěma protijedoucími osobními auty. Řidič čtvrtého vozidla, aby zabránil střetu, sjel a havaroval do příkopu, popsala Fialová.

Některé zraněné museli záchranáři z aut vyprošťovat. Sanitky odvezly z místa nehody jednoho člověka se středně těžkým poraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Další čtyři lidi záchranáři transportovali na úrazovou a chirurgickou ambulanci nemocnice.

Silnice 180 mezi obcemi Město Touškov a Kozolupy zůstane podle jednotného systému dopravních informací Ředitelství silnic a dálnic uzavřená zhruba do 21:00.

Témata:  nehody aut nehody autobusů

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy