Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická nehoda u u dálnice D5: Auto narazilo na benzínce do kamionu. Dva lidé zemřeli

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Dva lidé zemřeli v osobním autě, které v neděli pozdě večer z dosud neznámých příčin zezadu narazilo do kamionu stojícího na čerpací stanici u dálnice D5 na Berounsku. Další dva spolucestující skončili s vážnými zraněnými v nemocnici, řekla ČTK středočeská policejní mluvčí Michaela Richterová.

Nehoda se stala před 22:00 na 37. kilometru dálnice ve směru na Plzeň. "V autě cestovali čtyři lidé, z nichž dvě osoby utrpěly smrtelná zranění," uvedla Richterová.

Jednoho z zraněných transportoval do pražské nemocnice vrtulník, druhého odvezla sanitka. Řidič kamionu, do něhož osobní vůz narazil, vyvázl bez zranění. Na místě zasahovali také hasiči, kteří vyprošťovali pasažéry ze zdemolovaného osobního vozu.

Příčiny a okolnosti nehody vyšetřují středočeští policisté. U řidiče osobního automobilu byla nařízena soudní pitva. Ta pomůže zjistit, zda byl pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky, nebo zda neměl zdravotní problémy, dodala Richterová.

Témata:  dopravní nehody Středočeský kraj nehody aut

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:16

Zaměstnanci UNRWA tvrdí, že je izraelská armáda po zadržení mučila

Zaměstnanci Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA), které zadrželi izraelské bezpečnostní složky, hovořili o špatném zacházení a mučení v době zadržení. Upozornil na to ve čtvrtek ředitel UNRWA Philippe Lazzarini, uvedl server The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy