Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jan Kraus odešel z rozhovoru. S takovou pí**u Tacheci, nemělo smysl se bavit... Takhle utekl z iDnesu

Herec Jan Kraus
Herec Jan Kraus
Foto: Adam Kraus

Herec, moderátor a bavič Jan Kraus byl pozván do pořadu konkurenčního serveru iDnes.cz, který moderuje Barbora Tachecí. Zde měl diskutovat nad politickou situací v ČR. Rozhovor se sice konal loni na podzim, ale stojí zato

Barbora Tachecí šla Janu Krausovi na tělo, jak se říká, svými otázkami. Položit úvodní otázku Janu Krausovi o politicích byl odvážný počin, což si ale moderátorka zřejmě neuvědomila. Sám Kraus ji označil za výplod doby minulé. A v tu chvíli odstartovala silná názorová roztržka, po které se Jan Kraus neudržel a se slovy "už zase kecáte ty svoje blbosti"... zvedl a odešel ze studia.Samozřejmě video bylo sdílené na kanále YouTube, kde dostál zastání od diváků Jan Kraus. Uživatel Machr píše: "Kraus je borec. S takovou píčou jako je Tacheci, nemělo smysl se bavit". Uživatel Francesco se přidal: "Kraus je drsnej, ale v jádru citlivej a hlavně je schopen sebereflexe. Tachecí je psychicky nemocná osoba a hlavně kráva."

Témata:  Jan Kraus

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy