Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nejen dálnice jsou Ťokovi ukradené. Hlavně, že nekecáme a makáme, naštval se senátor

Dan Ťok, ministr dopravy
Dan Ťok, ministr dopravy
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Senátor Tomáš Goláň (za Senátor 21) se navezl do ministra dopravy Dana Ťoka. Podle něj je špatná situace na dálnici D1 jen jedním z celé řady problémů, které trápí české občany.

Goláň se domnívá, že problémy v dopravě se týkají nejen D1. „Když jedu ze Zlína do Senátu, rád k cestě využívám vlak. Uděláte kus práce, najíte se, či si zdřímnete. Prostě relax,“ popisuje politik na sociálních sítích.

Jenže ne vždy to klapne podle jeho představ. „Dnes jsem chtěl být doma dříve, tak jsem musel využít místo mého oblíbeného “Leoše” ranní spoj ČD. České dráhy opět nezklamaly,“ rýpnul si Goláň.

A co se mu vlastně nelíbilo? „Vůz s první třídou, kam jsem měl místenku, nebyl vůbec přistaven. A wi-fi? I když byla u spoje uvedena, chyběla jako obvykle. Zlínský kraj je na druhém konci republiky, takže cesta k nám z Prahy do Zlína není vůbec krátká, ba naopak jedna z nejdelších, avšak to je ČD úplně jedno, protože tam jezdí ty nejhorší soupravy bez jídla, bez wi-fi a teď dokonce i bez první třídy,“ postěžoval si na služby ČD senátor.

Na závěr si rýpnul do ministra dopravy Dana Ťoka (za ANO). „Kdo že to za tento resort odpovídá? Není to Dan Ťok? Takže nejen dálnice jsou mu ukradené... Hlavně, že nekecáme a makáme,“ dodal s odkazem na dnes již zlidovělé heslo hnutí ANO.

Témata:  Tomáš Goláň České Dráhy Dan Ťok doprava

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 8:44

Izrael v noci zaútočil na Írán, tvrdí tisk

Izrael v noci na pátek zaútočil na Írán. Uvedla to americká média s tím, že jde o odvetu za jeho víkendový útok.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy