Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zemřel zpěvák Dan Nekonečný, bylo mu 52 let

Dan Nekonečný
Dan Nekonečný
Foto: Profimedia **www.profimedia.cz**

Zpěvák Dan Nekonečný ve svých 52 letech zemřel. Informaci potvrdil na Twitteru starosta Řeporyjí Pavel Novotný.

Zpěvák proslavený svým extravagantním vystupováním byl údajně nalezen mrtvý v jednom z bytů v pražských Řeporyjích. Na místě zasahuje záchranka a policie.

Úmrtí potvrdil na sociální síti starosta městské části Pavel Novotný. "Daniel Nekonečný už není mezi námi," uvedl. "Ano. Zemřel. Už křepčí na mléčné dráze s bohy celého vesmíru," dodal.

Příčina smrti zatím není známa.

Nekonečný se narodil 29. června 1966 v Boskovicích a proslavil se v čele kapely Šum svistu. Nejen na vystoupení, která byla plná barev, efektů, ohňostrojů a tropických prvků, se oblékal do výstředního oblečení, nejčastěji ve žluté barvě. Kromě hudby se objevil například i ve filmu Jak se krotí krokodýli.

Témata:  Dan Nekonečný úmrtí

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy

Zbyněk Stanjura /ODS/

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.