Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Peklo v České televizi: Chceme vyhrát 3. světovou válku? EU je satanistická...

Cibulka, Petr
Cibulka, Petr
Foto: Reprofoto ČT

V nadcházejících volbách do Evropského parlamentu bude opět kandidovat strana Pravý blok a její lídr Petr Cibulka vystoupil v ČT. Bývalý disident opět představil své bizarní názory na politiku a společnost.

Cibulka je bývalým disidentem, kterého nejvíce proslavily tzv. Cibulkovy seznamy, což jsou publikované seznamy spolupracovníků StB. Bývalý disident se stále angažuje v politice, kromě toho, že jeho strana má nejdelší název ze všech českých stran (takřka se nevejde na hlasovací lístek), je Cibulka znám také díky svým bizarním názorům.

„Chceme vyhrát 3. světovou válku 2011-2038,“ uvedl v interview hlavní prioritu kandidatury své strany, „kterou vede Rusko proti Západu, tak jak ve své veřejně dostupné zprávě popisuje generál Gerasimov,“ dodává Cibulka s odkazem na Gerasimovu doktrínu (Varlerij Gerasimov je náčelník generálního štábu ruské armády a je pokládán za vynálezce taktiky hybridní války poz. red.). Problém podle něj souvisí s psychotronickou negramotností.

Masivní infiltrace ruskými tajnými službami je podle Cibulky řešitelná pouze pomocí siderického kyvadla.

Před tímto geopolitickým problémem by chtěl politik varovat, pokud bude zvolen do Evropského parlamentu. „Chtěl bych varovat před protievropským směřováním Evropské unie, protože Evropská unie je marxistická a Marx je Satan. Všechno, co dělá Evropská unie je Marx-satanismus a toho se musíme zbavit, Evropa zůstane Evropou, jen pokud bude křesťanská,“ uvedl kandidát do Evropského parlamentu.

Cibulka okomentoval i problematiku dvojí kvality potravin. „Ruské obchodní řetězce nás zaplavují hnojem a ten vydávají za potraviny. Je to součást hybridní války.“

Cibulka je přesvědčen, že veškerá politická scéna je ovládána ruskými fízly. Sankce proti Rusku jsou podle něho jen „kecy,“ jak sám Cibulka uvedl. „Jedinými smysluplnými sankcemi by byl zákaz dovozu ropy, plynu a všeho ostatního z Ruska,“ nabídl své řešení bývalý disident.

„Strategické partnerství mezi Evropskou unií a Hitlerem. To je totéž jako strategické partnerství s komunistickou Čínou. Tamější režim vyvraždil desetkrát více lidí než Adolf Hitler, za celou svojí éru,“ vyjádřil se na adresu režimu v Číně kriticky Cibulka.

„Naučte se všichni v České republice pracovat se siderickým kyvadlem, aby jste rozpoznali, kdo není ruský fízl!“ zakončil rozhovor Petr Cibulka ve stylu sobě vlastním.

Témata:  Petr Cibulka politika evropské volby (2019)

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:06

Protest v RTVS. Zaměstnanci požadují zachovat svobodnou veřejnoprávní instituci

Situace na Slovensku se rychle mění. Zaměstnanci RTVS vydali protestní prohlášení a to krátce po schválení zákona o STVR Ficovou vládou.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy