Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rekord v nejnižším IQ, kolaboranti. Soukup si pozval Foldynu a Noční vlky a je z toho poprask

Soukup si pozval Foldynu i šéfa výpravy Nočních vlků
Soukup si pozval Foldynu i šéfa výpravy Nočních vlků
Foto: TV Barrandov

Moderátor a majitel televize Barrandov si do jednoho ze svých pořadů pozval velmi kontroverzní hosty. vedle poslance ČSSD jaroslava Foldyny se na obrazovce po jeho boku objevil i zástupce kontroverzního motorkářského klubu Noční vlci.

Soukup si do svého pořadu Duel Jaromíra Soukupa – SPECIÁL pozval nejen poslance ČSSD Jaroslava Foldynu, ale i šéfa výpravy Nočních vlků Andreje Bobrovského. Celý den se na sociálních sítích TV Barrandov objevovaly pozvánky, které k večernímu pořadu lákaly.

„Spanilý příjezd Nočních vlků do TV Barrandov,“ píše se například u příspěvku, na kterém ruští motorkáři přijíždějí k budově televize. „Hovořilo se o různých pohledech na druhou světovou válku či o výuce dějepisu,“ uvedla stanice po odvysílání pořadu.

Sám Soukup si své hosty pochvaloval. „Natáčení dnešního Duelu bylo vynikající. Bez přetvářky a bez jakýchkoliv tabu. Dívejte se v TV Barrandov. A ještě něco - Jaroslav Foldyna je rovny chlap, který se nebojí,“ tvrdí moderátor a majitel Barrandova.

Někdo nám něco neřekl. U Soukupa nicméně už asi vědí... pic.twitter.com/uDpznK78Xj

— Lukáš Prchal (@lukas_prchal) 6. května 2019

Další ovšem už tak nadšeni nebyli. „Noční vlci jsou projevem ruské imperiální politiky. Pan Soukup a pan Foldyna s Moskvou, která proti nám vede hybridní válku, kolaborují,“ zlobí se europoslanec a Jaromír Štětina.

„Festival kolaborace… Právě teď velitel Nočních vlků Bobrovskij a velitel českých kolaborantů Foldyna u Jaryna na Barrandově. Hned první věta Soukupa: '..raději bych mluvil rusky, ale přece jenom: jsme v Česku…',“ cituje z pořadu publicista a člen Rady České televize Zdeněk Šarapatka.

Kritický je i cestovatel Dan Přibáň. „A Jaromíru Soukupovi se ani přes úpornou snahu stále nedaří zjistit, co znamená slovo duel!Po neúspěšném pokusu o duel ve čtyřech se shodnými názory s Okamurou, Le Pen a Wildersem se situace maličko posunula s Babišem. Byli dva, jak mají v duelu být, ovšem se shodnými názory, což se s duelem vylučuje. Teď se ale svému cíli zase vzdaluje!“ kritizuje formát Soukupova pořadu Přibáň.

„Duel probíhal ve třech, zato opět se shodnými názory všech zúčastněných. Podařilo se mu však vytvořit rekordní televizní pořad s nejnižším součtem IQ na obrazovce od doby, kdy byl zrušen monoskop. Je jen otázkou času, kdy budou na tuto napínavou podívanou vypsány sázky! Ale možná to chce uhrát na dotaci pro chráněnou dílnu,“ vysmál se Soukupovi cestovatel.

Témata:  Jaromír Soukup Jaroslav Foldyna Noční vlci

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 13:40

Mrazivé počasí se v Česku zdrží: Zimní kabáty neodkládejte, přituhne

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve čtvrtek vydal dvě výstrahy před projevy zimního počasí, které jsou očekávány v následujících hodinách a dnech. Na většině území má v noci opět mrznout, na horách pak bude vydatně sněžit.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy