Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Andrej Babiš dostal vynadáno od manželky: Nemá ráda, když to dělám...

Monika a Andrej Babišovi
Monika a Andrej Babišovi
Foto: Instagram

Premiér Andrej Babiš drží nad vládou pevnou ruku. Jenže doma u Babišů to vypadá poněkud jinak. Předseda hnutí ANO totiž prozradil, že hlavní slovo má jeho manželka Monika.

Andrej Babiš prozradil, kdo u nich doma nosí kalhoty – a není to on! Prozradil totiž, že na svých cestách do zahraničí sice dostává všemožné dárky, přes práh jeho domu ovšem ani jeden z nich nesmí!

Manželka mu totiž zakázala cokoliv přinést. „Moje žena nemá ráda, když něco nosím domů, vždycky mi nadává, tak to nechávám vždycky všechno preventivně na úřadě," přiznal Babiš pro Blesk.

I kvůli tomu musel Babiš dary vystavit v Lichtenštejnském paláci v Praze: Zájemci si tam mohou na výstavě prohlédnout protokolární dary z více než třicítky evropských, afrických i asijských zemí, které Babiš za rok a půl ve funkci premiéra navštívil.

Témata:  Andrej Babiš Monika Babišová

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:01

Počet mrtvých v Pásmu Gaz překročil 34 tisíc

Pracovníci úřadu civilní obrany v Pásmu Gazy od pátku vyzvedli těla 210 Palestinců z improvizovaného pohřebiště v areálu nemocnice Násir ve městě Chán Júnis na jihu oblasti, informuje agentura AP. Od začátku izraelské operace loni v říjnu v Pásmu Gazy zemřelo nejméně 34 151 Palestinců a dalších 77 084 bylo zraněno, sdělily dnes tamní úřady.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy