Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Babiš dostal pořádnou nálož. Prý je psychopat

Andrej Babiš (ANO)
Andrej Babiš (ANO)
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Herečka Aňa Geislerová dlouhodobě patří k tvrdým kritikům premiéra Andreje Babiše (ANO). Na facebooku se teď do něj pustila a nazvala ho "manipulativním psychopatem".

Zeď herečky Ani Geislerová je doslova zaplavena protibabišovskými příspěvky. Připomíná demonstrace, které organizuje iniciativa Milion chvilek pro demokracii nejen proti němu, ale také proti nové ministryni spravedlnosti Marii Benešové. A sdílí také články, které o protestech vyšly v zahraničních médiích.

Sdílela také články o tom, jak chce Babiš bojovat proti dvojí kvalitě potravin, i když v minulosti političky za hnutí ANO – eurokomisařka Věra Jourová a exministryně průmyslu Marta Nováková – mohly s dvojí kvalitou potravin něco udělat, ale nezakročily. Zároveň ale podpořily kompromis, který sice dvojí kvalitu zakázal, ale výrobcům v reálu dal možnost si rozdílné složení snadno obhájit.

Geislerová ocenila také to, jak v neděli v Otázkách Václava Moravce předseda ODS Petr Fiala debatoval právě s premiérem Babišem. „Fakta. Na manipulativního psychopata používejte fakta. Tohle potěší,“ pochválila Fialu herečka.

Témata:  Aňa Geislerová Andrej Babiš

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy