reklama

Seriál Most!, který vysílala Česká televize, se stal rychle kultem a některé hlášky z něj už zlidověly. Slávu přinesl i hercům v čele s Martinem Hofmanem, který si zahrál Luďana Říhu. Tahle postava žije dál i po skončení seriálu. Na twitteru totiž existuje účet s tímto jménem!

„Luďan“ na něm zveřejňuje své postřehy k dění v Česku a v politické situaci. A nutno podotknout, že svým způsobem vyjadřováním opravdu připomíná „skutečného“ Luďana ze seriálu. A velmi svérázným způsobem se teď vložil i do kauzy kolem premiéra Babiše a dotací.

„Taky jsem ty vole s Frantou rozjížděl takovou habaďůru ‒ Snědá tíseň jsme to nazvali. Včas jsem to ale stopnul, páč než brát vole dotace, který mi nepatřej, to radši zůstanu chudej. Ty vole nemoh bych se na sebe podívat do zrcadla...“ komentuje Luďan dění v Česku.

K Babišovi se Luďan vyjádřil už dřív. „Ty vole hlavně se tu teď k*rva nikdo netvařte překvapeně. Nebo už jste snad někdy viděli gaunera Burešovo ražení, kterýmu by se chtělo do tepláků? Btw, já bych to za něj šel klidně vodsedět, kdyby ty vole pustil chlup... jenže ten by radši s*al nebozezy,“ posteskl si.