Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Babiše vybučel celý stadion. Premiér se to snažil tutlat, pak se ale objevilo VIDEO

Andrej Babiš, premiér ČR a předseda hnutí ANO
Andrej Babiš, premiér ČR a předseda hnutí ANO
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Premiér Andrej Babiš (ANO) prožil krušný víkend. Nejen, že proti němu na Letné demonstrovalo podle odhadů až čtvrt milionu lidí, nejlepšího uvítání se mu nedostalo ani na zahájení IX. letní olympiády dětí a mládeže 2019 v Liberci.

Proti Babišovi v neděli na Letné demonstrovaly desetitisící lidí, kteří žádali demisi nejen jeho, ale i ministryně spravedlnosti Marie Benešové. Šéf hnutí ANO se protestů nezúčastnil, místo toho dal přednost účasti na oficiálním zahájení IX. letní olympiády dětí a mládeže 2019 v Liberci

„Skvělá akce. Vést děti ke sportu je úkol nás všech,“ pochvaloval si premiér na sociálních sítích. Zároveň zveřejnil i fotografii z úvodního ceremoniálu.

Jenže pod jeho příspěvkem se brzy objevila videa, která ukazují, jak nehezky diváci Babiše po představení moderátorem uvítali. Na různých videích je slyšet pískání a bučení. „Co taky říct, že vás celý stadion vybučel, když pan Valenta zmínil vaši přítomnost,“ napsal diskutující, který nahrál jedno z videí.

Také další Češi se zlobí, že Babiš nepřiznal pravdu o tom, jak ho lidé v Liberci uvítali. „Proč nenapíšete, náš trestně stíhaný premiére, pravdu? Že vás v tom Liberci vypískali? Proč to nenapíšete?“ zajímá pana Viktora.

Tady důkaz, někteří se ptali :)Zdroj: iVysílání ČT pic.twitter.com/MjilC1tnFh

— Vladimír Koča (@vkoca) 23. června 2019

Nespokojenci Na Babiše čekali už před halou, kde se olympiáda konala, Babiš k nim nepromluvil. Nevystoupil ani během zahajovacího ceremoniálu, po celou dobu zůstal ve VIP skyboxu. Pozvání Babiše organizátorům na sociálních sítích dokonce vyčetli i někteří regionální politici.

Témata:  Andrej Babiš Liberec EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy