Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lucie Vondráčková rozezní svými největšími hity Valašské Meziříčí

Lucie Vondráčkové
Lucie Vondráčkové
Foto: Korzo

Valašské Meziříčí - Lucie Vondráčková má za sebou dvacetiletou kariéru a nyní se vydává na své druhé turné, v rámci něhož se zastaví také ve Valašském Meziříčí. Se skupinou Vokobere se představí na pódiu v Amfiteátru v parku zámku Kinských 18. Srpna 2016 od 20 hodin.

Naposledy objela Lucie Vondráčková haly v Čechách a na Moravě společně s Michalem Davidem, se kterým vyprodala i pražskou O2 arénu. Po tomto úspěchu se rozhodla přidat počet koncertů, ale ubrat na velikosti hal a rozhodla se pro akustické turné.

Celkem ve čtrnácti městech na patnácti koncertech po celé republice se Lucie Vondráčková představí v letních kinech a amfiteátrech, a komornějších divadlech společně se skupinou Vokobere, kterou tvoří muzikanti Tomáš Berka, Petr Kocman a Jiří Vondráček. 

S Petrem Kocmanem Lucka nazpívala již několik duetů, například Já to nejsem, Jedou vozy prérií nebo legendární Islands In The Stream – Ostrov proudu dní. Společně se skupinou Vokobere nazpívala píseň Kousek štěstí, podle které je pojmenováno i celé turné.

Diváci se mohou těšit na zcela jiné podání písniček, které od Lucky znají. Potvrzené jsou již písničky Strach, Kdy vzlétnu já, Kousek štěstí, Kdo tě má rád. Další si nechává Lucka jako překvapení. „S Vokobere je nám na jevišti muzikantsky i lidsky dobře. Folkovějším písničkám vokoberácké vokály sluší, a tak jsme se rozhodli jet za vámi v létě společně," říká Lucie. 

Zdroj: YouTube

„Manner Kousek štěstí tour je unplugged, takže v tomto případě bez bicích a pěkně akusticky. Atmosféru koncertů dotvoří LED stěna, což bude úžasný posun ve vizualizaci celého koncertu – graficky, obrazy a videa, aby všechny písničky měly i zajímavé obrazové ztvárnění," komentuje Jiří Vondráček, který také připravuje všechny aranže písniček, které se na turné objeví.

Lucie se skupinou Vokobere nebude vystupovat poprvé. Již dvakrát byla Lucka hostem na jejich koncertech na zámku Štiřín a naposledy Vokobere doprovázelo Lucku  na jejím loňském vystoupení při 50. ročníku ankety Český slavík, kde představila písničku Hop hej.

Témata:  Lucie Vondráčková koncert

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 11:24

Ulici už má. Teď po Putinovi v Rusku pojmenují čtvrť

Podle ruských médií se radnice v Grozném rozhodla pojmenovat čtvrť po ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Tato čtvrť není úplně nová - vytvoří se oddělením a přejmenováním části stávající čtvrti, která je v současnosti nazývána po Šejchu Mansúrovi.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy