reklama

"Jak mnozí z vás vědí, asi před rokem bylo odhaleno, že mám Lupus. Toto onemocnění může postihnout lidi různými způsoby. Zjistila jsem, že úzkost, záchvaty paniky a deprese mohou být vedlejšími účinky právě této nemoci. Chci zůstat aktivní, a proto se chci soustředit na udržení svého zdraví a štěstí. Rozhodla jsem se, že nejlepší cestou vpřed je vzít si na nějaký čas volno. Děkuji všem svým fanouškům za podporu, víte, jak důležití pro mě jste, ale musím se tomuto problému postavit čelem, abych si byla jistá, že dělám pro sebe jen to nejlepší co je možné. Vím, že nejsem sama s tímto problémem a doufám, že tato zpráva pomůže i jiným, aby řešili své vlastní problémy," uvedla k celé věci sama zpěvačka.

Vstupné, včetně servisních poplatků mohou fanoušci zpěvačky vrátit dle následujících parametrů:

  1. platba rezervovaných vstupenek nebo jejich přímý nákup u prodejce  - vstupné se vrací v místě zakoupení
  2. platba vstupenek po internetu - vstupné vrací pouze centrální kancelář Ticketportal návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny
  3. platba vstupenek na fakturu - vstupné se vrací převodem na účet zákazníka

Selena začala s natáčením alba Revival na podzim roku 2014, poslední úpravy proběhly loni v létě. Selena na nových skladbách pracovala také jako textařka a skladatelka a ve studiu ji při práci podpořilo i několik věhlasných jmen jako Rock Mafia, Hit-Boy, Dave Audé, Max Martin, Mattman & Robin, Stargate, Benny Blanco, Steve Mac nebo americký rapper A$AP Rocky.

Svoje aktuální album v minulých měsících představila úspěšnými singly Good For You a Same Old Love, které ukazovaly spíše její romantičtější stranu. Novým singlem Hands To Myself, se Selena opět vrací do vod tanečnějšího stylu a podle prvních ohlasů z Ameriky, Austrálie nebo Belgie má zpěvačka nakročeno na další velký hit.