Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na ČT začne osmá řada taneční soutěže StarDance

Star Dance VII odstartovala ostře sambou a tangem
Star Dance VII odstartovala ostře sambou a tangem
Foto: Česká televize

Praha - Česká televize (ČT) dnes uvede první díl osmé řady taneční soutěže StarDance.

V deseti večerech zatančí s profesionálními tanečníky herečky Jana Plodková, Kristýna Leichtová a Miluše Bittnerová, herci Zdeněk Piškula a Roman Zach, zpěvačka Anna K, kuchař Emanuele Ridi, mistryně světa v aerobiku Olga Šípková, lyžař Ondřej Bank a fotbalová legenda Ladislav Vízek.

Moderátory soutěže budou opět Tereza Kostková a Marek Eben. Také porota zasedne v nezměněné podobě, tanečníky budou hodnotit Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík, Jan Révai a Radek Balaš. Vedle tematických večerů se objeví novinka, díl věnovaný současnému tanci. Stejně jako loni je na programu soutěže Benefiční tančírna StarDance, konat se bude 16. listopadu v Obecním domě a její výtěžek bude opět věnován Centru Paraple.

Mezi profesionálními tanečníky se v soutěži objeví Kamila Tománková (ve dvojici s Bankem), Michal Necpál (Bittnerová), Eva Krejčířová (Vízek), Václav Masaryk (Leichtová), Veronika Lálová (Piškula), Michal Padevěd (Plodková), Lucie Hunčárová (Ridi), Marek Dědík (Šípková), Andrea Třeštíková (Zach) a Marek Hrstka (Anna K).

Témata:  Star Dance Česká televize

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy