Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Karel Gott oslavuje svůj návrat na hudební scénu novým videoklipem

Nová píseň Karla Gotta Země vstává
Nová píseň Karla Gotta Země vstává
Foto: YouTube

Praha – Fanoušci několikanásobného zlatého slavíka Karla Gotta jásají. Nejen že se mistr po zdolání zákeřné nemoci znovu vrátil na scénu, ale právě v těchto dnech představil svůj nový videoklip k písni Země vstává.

Letošní rok trápily Karla Gotta závažné zdravotní problémy. Lékaři mu diagnostikovali rakovinu lymfatického systému, nad kterou nakonec zpěvák úspěšně zvítězil. Několikanásobný zlatý slavík však ani po těžkém životním období nezahálel a ke zpěvu a koncertování se vrátil hned, jak mu na to síly stačily.

Právě v těchto dnech navíc vyšel Gottův nový videoklip, který vznikl během natáčení na jeho koncertech s názvem Český mejdan s Impulsem. Svojí "návratovou" píseň zazpíval Gott v živé premiéře na závěrečném koncertu turné. Dechberoucí atmosféru natáčelo 16 kamer, která zachytily nefalšovanou radost a obrovský potlesk nadšených fanoušků.

Píseň Země vstává složil známý hitmaker a zpěvák Michal David, se kterým je Karel dlouhá léta dobrý kamarád. Píseň odráží Gottův boj s nemocí, ale také oslavuje jeho návrat na scénu.

Témata:  Karel Gott Michal David hudba

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 15:01

Česko přijalo víc uprchlíků z Ukrajiny, než zvládá, myslí si většina Čechů

Podle nedávného průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) si většina lidí myslí, že Česká republika přijala více uprchlíků z Ukrajiny, než je schopna zvládnout. Tento názor sdílí 58 procent respondentů. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy