Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Divadlo Bez zábradlí zve na unikátní vánoční trhy

Vánoce
Vánoce
Foto: Pixmac

Praha - Ve čtvrtek 8. prosince se v odpoledních hodinách uskuteční ve foyer Divadla Bez zábradlí charitativní vánoční trh. Návštěvníci této jedinečná akce se mohou těšit i na krásný vánoční strom, který do paláce Adria připravilo Trade centrum Praha a na betlém, který připravily děti z Nadačního fondu Slunce pro všechny.

Lucie Benešová, Dana Morávková, Mahulena Bočanová, Zdeněk Žák, Vanda Chaloupková, Tomáš Havlínek nebo Dáša Zázvůrková. Tyto herecké hvězdy na vás čekají ve čtvrtek od 14 do 18 hodin v pasáži Adria, kde budou prodávat vánoční cukroví, vánočky nebo štoly z Nadačního fondu Slunce pro všechny.

"Vánoce pro nás každý rok začínají na dobročinném vánočním trhu, který připravujeme společně se Sluncem. Právě období adventu otevírá srdce a máme větší potřebu pomáhat těm, kteří to potřebují. Zveme každého, kdo se k nám chce přidat a navíc si chce užít předvánoční atmosféru, nakoupit dárky, zahřát se svařákem a odměnit se cukrovím. Když jsme cukroví v divadle poprvé ochutnali, shodli jsme se, že nemá cenu doma péct a téměř všichni jsme si dobroty objednali," říká ředitelka Divadla Bez zábradlí Hana Heřmánková.

Dodala, že mezi další pochutiny z pekárny Slunce patří jejich speciální vánočka a štola. Návštěvníci si však mohou zakoupit nejen cukroví, ale i adventní věnce, dekorace a drobné vánoční dárky "„Všichni lidé na celém světě se mají mít o Vánocích krásně a užít si co nejvíce radosti. Peníze z prodeje půjdou na dobrou věc. Ve Slunci za ně koupí speciální kompenzační pomůcky pro své studenty," dodala Dana Morávková. "Vzhledem k tomu, že mám hodně dětí, rád udělám vše pro všechny děti", podotkl Zdeněk Žák.

Nejde však o jedinou vánoční akci Divadla Bez Zábradlí. Chystá se také řada koncertů a diváci se mohou těšit například na Pavla Šporcla, Hradišťan, Čechomor, Rybovu vánoční mši v podání Dětské opery Praha a další. Divadlo ale nespí ani během vánočních svátků. Od 25.12. uvádí komedie jako například Jistě, pane premiére, Art, Garderobiér, Každý rok ve stejnou dobu , Blbec k večeři, Tři muži na špatné adrese.

Témata:  Divadlo Bez zábradlí Vánoce

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:15

Zasedání Rady NATO – Ukrajina proběhne už v pátek, hlavním tématem bude protivzdušná obrana

Zasedání Rady NATO – Ukrajina, o které požádal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, se uskuteční v pátek. Zelenskyj by měl jednat s ministry obrany členských zemí Aliance, oznámil její generální tajemník Jens Stoltenberg.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy