reklama

Festival Votvírák spouští novou vlnu předprodeje a s ní připlouvá i další potvrzený host. Tím je Pavol Habera a jeho skupina Team, která na Votvíráku vystoupí vůbec poprvé. Festival na letišti v Milovicích slibuje spoustu muziky během tří dnů na třech pódiích, nonstop taneční zónu, zábavu, pití a jídlo. Organizátoři navíc nyní spustili čtvrtou vlnu předprodeje klubových karet a návštěvníci mají tedy poslední možnost zakoupit vstupenky levněji než přímo na festivalu.

„Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas! Navíc VIP a Kombi klubové karty jsou v prodeji pouze v omezeném množství a velmi rychle mizí.“ radí pořadatelé v tiskové zprávě.

Jedenáctý ročník festivalu Votvírák dosud odhalil pouze část programu, už i ta ale stojí za to. Kromě nejčerstvěji připojeného Pavla Habery a jeho Teamu pořadatelé dosud ohlásili účast interpretů, jako jsou Mandrage, Rybičky 48, No Name, Miro Žbirka, Xindl X, Visací Zámek, Voxel, Ewa Farna, Prago Union a mnoho dalších.

Klubové karty zakoupíte prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream.

Festival Votvírák se koná ve dnech 16. – 18. červnaMilovicích.