Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Evropské turné AC/DC bylo zahájeno, Axl Rose všechny překvapil +VIDEO

Axl Rose
Axl Rose
Foto: Ed Vill

Lisabon - Skupina AC/DC zahájila v sobotu v Lisabonu evropskou část svého turné, na němž zpěváka Briana Johnsona nahradil zpěvák Guns N' Roses Axl Rose. Fanoušci, kteří vrátili vstupenky, dle kritiků udělali chybu.

"V novějších písních se zdálo, že si nebyl jistý, zda se držet svého kvílivého stylu, nebo to zpívat po johnsonovsku," napsal časopis Rolling Stone. Nicméně dodal, že už od úvodní "Rock or Bust" bylo jasné, že výběr zpěváka byl úspěšný.

Zdroj: YouTube

"Pokud zůstane Rose pod kontrolou a kapelu AC/DC už nepostihne další rána, může být nové spojení dvou hudebních veličin jedním z hitů léta," napsal Rolling Stone s odkazem na Roseovo dřívější nezodpovědné chování vůči fanouškům.

Axl Rose odzpíval koncert v sedě kvůli zlomené noze, což podle časopisu Rolling Stone ubralo koncertu trochu energie. "Měl štěstí, že akci mohl přesunout na Anguse Younga a jeho kachní show," napsal hudební časopis.

Také mnohé diváky vystoupení nového zpěváka příjemně překvapilo. "Čekala jsem, že to bude horší, a byla jsem nadšená," řekla pětačtyřicetiletá Paula Marquesová, jedna z téměř 60.000 návštěvníků lisabonského koncertu.

Kapela AC/DC se milovníkům jejího hlučného rokenrolu s výraznými kytarovými rify představí v rámci turné na podporu posledního alba Rock or Bust i v Praze, kde zahraje 22. května.

Témata:  hudba skupina AC/DC Axl Rose

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy