Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Místo Gotta bude Koller. Slavíka trápí nemoc, na brněnském festivalu nevystoupí

David Koller
David Koller
Foto: davidkoller.cz

Brno - Místo Karla Gotta vystoupí na sobotním koncertu festivalo LétoFest v Brně frontman kapely Lucie David Koller. Gotta postihl akutní zánět hrtanu a průdušek, uvedla v tiskové zprávě za pořadatele Marta Říhová.

Na stadionu Za Lužánkami vystoupí kromě něj i další interpreti jako Marek Ztracený, Wanastowi Vjecy, Michal Hrůza a další. Gott měl být hlavním lákadlem festivalu.

 "Všem fanouškům Karla Gotta se omlouváme, zdraví je ale samozřejmě na prvním místě. Karlovi přejeme brzké uzdravení a už nyní začínáme jednat o jeho vystoupení na dvoudenním Létofestu příští rok. Věříme, že koncert Davida Kollera bude minimálně stejně silným zážitkem," uvedl organizátor akce Petr Burian.

Areál se lidem otevře v sobotu po poledni. První koncert je na programu ve 13:00. Další budou pokračovat až do půlnoci. Součástí doprovodného programu je dětský den se skákacím hradem, dílničkami, malováním na obličej a podobně.

Série rodinných festivalů LétoFest se letos koná poprvé. Celkem bude v osmi městech. Pořadatelé zatím nedokážou odhadnout návštěvnost. Festival už proběhl v Pardubicích a v Českých Budějovicích.

Témata:  Karel Gott hudba koncert

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy