Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nad domy se vznášela podivná postava. Zachytila kamera UFO?

UFO nad Mexikem?
UFO nad Mexikem?
Foto: Twitter

Obyvatelé mexického Baja California natočili podivnou postavu, jež se vznáší nad střechami budov. Byl to návštěvník z vesmíru. Možná ale z jiného, než by se mohlo na první pohled zdát.

Internetem virálně koluje video, na kterém je dle některých názorů zachycen mimozemský tvor. Na záběrech a fotografiích můžeme vidět postavu podobnou člověku, jak se vznáší vysoko v oblacích. Video se ihned stalo hitem a v současnosti už má přes 50 000 shlédnutí. Dle jedněch názorů jde o technicky vyspělého návštěvníka z vesmíru. Jiní lidé zase tvrdí, že vysvětlení je mnohem prozaičtější.

The video of so-called 'vertical UFO' or 'humanoid-shaped object' taken in #Mexico has gone viral. There's a possible explanation like this 'stormtrooper balloon' https://t.co/wQRSlQVLB0 pic.twitter.com/mNuX3UIsgm

— ufoofinterest.org (@ufoofinterest) 13. ledna 2018

„Mimozemšťané mají obavu, protože lidstvo za poslední dobu uskutečnilo mnoho letů do vesmíru.“ říká samozvaný expert na UFO Pedro Ramirez pro Fox News. Podle něj jde o první takové pozorování v roce 2018. „Jde o důkaz, že mimozemšťané mají o naši planetu zájem.“ dodává. Ne všichni jsou ale toho názoru, že se jedná o skutečnou mezigalaktickou návštěvu. Část internetové komunity, která se podobnými videi zabývá, tvrdí, že jde o podvrh.

Existuje ale ještě jedna možnost. Ve Spojených státech i v Mexiku, kde bylo pořízeno právě toto video, jsou velmi populární héliem plněné balónky filmových postav v životní velikosti. Často jsou k vidění například stormtroopeři ze série Star Wars. A na serveru YouTube také existuje řada videí, na kterých se stormtrooper zkrátka uvolní z provázku a je unášen větrem kamsi do krajiny. A dle mnohých názorů se právě v případě tohoto videa jedná o „prchajícího“ stormtroopera.

Témata:  UFO Mexiko EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy