Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lady Gaga je "zničená" a musí se "dát do kupy". Kvůli bolestem zrušila evropskou část turné

Lady Gaga
Lady Gaga
Foto: Facebook

Washington - Zpěvačka Lady Gaga (31) zrušila závěrečných deset evropských vystoupení svého světového koncertního turné Joanne World Tour. Majitelé lístků mohou žádat o vrácení peněz od 6. února.

Fanouškům se zpěvačka omluvila a na twitter napsala, že je "zničená", ale musí "se nejdříve dát do kupy", uvedl server BBC. Umělkyně proslulá svými bizarními kostýmy dlouhodobě trpí fibromyalgií, chronickým únavovým syndromem, který způsobuje bolesti svalů v různých částech těla, potíže se spánkem a snížený práh bolesti.

Lady Gaga měla v příštích týdnech vystupovat mimo jiné v Curychu, Kolíně nad Rýnem, Stockholmu, Kodani, Paříži a v Berlíně.

Lady Gaga si své písničky píše sama. Úspěch u publika i kritiky slavila už svým debutovým albem The Fame (2008). Její velkolepé koncerty mohli dvakrát zažít i fanoušci v Praze, naposledy v roce 2014.

Témata:  Lady Gaga koncerty hudba

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:16

Zaměstnanci UNRWA tvrdí, že je izraelská armáda po zadržení mučila

Zaměstnanci Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA), které zadrželi izraelské bezpečnostní složky, hovořili o špatném zacházení a mučení v době zadržení. Upozornil na to ve čtvrtek ředitel UNRWA Philippe Lazzarini, uvedl server The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy