Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Večer v Praze zahrají legendární Rolling Stones, čeká se jich 50 tisíc

Koncert, ilustrační foto
Koncert, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Na dnešní koncert legendárních Rolling Stones do pražských Letňan, který je součástí turné No Filter Tour, přijeli kromě těch českých i fanoušci z různých koutů Evropy. Před otevřením bran ve 14:00 čekaly u vstupů stovky návštěvníků, pořadatelé koncertu jich očekávají nejméně 50.000.

Rolling Stones se po patnácti letech vrací do Prahy, kde od roku 1990 vystupují popáté. Naposledy v Česku zahráli v roce 2007 v Brně.

"Tohle je můj 28. koncert Rolling Stones," řekl dnes zpravodaji ČTK postarší divák z Nizozemska, který se na pražský koncert vypravil se synem. Letos už prý skupinu kolem zpěváka Micka Jaggera viděl třikrát.

Provoz metra bude dnes mimořádně o hodinu prodloužen. Několik ulic v okolí letňanského letiště je od rána uzavřených a vjíždět do nich mohou pouze vozy integrovaného záchranného systému, městské hromadné dopravy a lidé, kteří v oblasti bydlí.

Pořadatelé avizovali, že koncert se uskuteční za jakéhokoli počasí. Předpověď je na večer příznivá a aktuálně v místě koncertu panují ukázkové letní podmínky. 

Témata:  koncert Praha hudba

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 13:40

Mrazivé počasí se v Česku zdrží: Zimní kabáty neodkládejte, přituhne

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve čtvrtek vydal dvě výstrahy před projevy zimního počasí, které jsou očekávány v následujících hodinách a dnech. Na většině území má v noci opět mrznout, na horách pak bude vydatně sněžit.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy