reklama

Jako první na tanečním parketu zazářili Jiří Dvořák a Nora Návorková. Jejich paso doble porota ocenila 33 body a aniž by to tušili, v prvním kole byli nejlepší.

Na parket následně nastoupila Veronika Arichteva s partnerem Michalem Necpálem. Quickstep, který předvedli, patřil podle poroty k podprůměrným a vynesl jim 29 bodů.

Třetí se na parketu objevil David Svoboda s Veronikou Lálovou. Pro porotce byl jejich tanec, rumba, zklamáním a zmínili zejména "katastrofický" základní krok. Pár ohodnotili 28 body.

Jen o něco málo lepší byla moderátorka Daniela Písařovicová a Michal Mládek. Porota ocenila, že každý z jejich soupeřů má díky svému povolání alespoň nějaký kontakt s pohybem, zatímco pro moderátorku jde o první zkušenost. Díky tomu si vysloužila 29 bodů.

Posledním párem v prvním kole byla Pavla Tomicová s tanečníkem Markem Dědíkem. Hned na začátku ale Tomicová upadla a po celý zbytek jejich quickstepu byla cítit ze strany herečky velká nejistota. Díky tomu si odnesla pouze 25 bodů a v prvním kole tak skončila jako nejhorší.

Ve druhém kole se pořadí otočilo. Dvořák a Návorková si svým quickstepem na píseň Fairytale, se kterou Alexander Rybak vyhrál v roce 2009 soutěž Eurovize, získali porotu a obdrželi krásných 37 bodů.

Arichteva s Necpálem převedli nadprůměrné paso doble, za který si od poroty vyslechli pořádnou kritiku. Podle porotců byl tanec plný falše, vztah který měl naznačit nebyl uvěřitelný, a proto si pár odnesl 33 bodů.

Svoboda s Lálovou se ve druhém kole také příliš nevytáhli. V tanečním provedení jejich valčíku našla porota mnoho chyb a pár ocenila rovněž 33 body.

Písařovicová s Mládkem následne předvedli quickstep, který podle porotců nebyl vůbec špatný, našli chyby pouze v postavení. Tanec jim ale vynesl jen 30 bodů.

Posledním tancem bylo paso doble Tomicové a Dědíka. To, co v prvním kole ztratili, ve druhém dokázali dohnat. Porota byla z provedení nadšená a ohodnotila je nejlepším počtem bodů, který ten večer padnul, a sice 39.

Diváci následně rozhodli a domů poslali moderátorku Danielu Písařovicovou a Michala Mládka. Tento pár se tak divákům opět ukáže až ve finálovém večeru, kde si zatančí všichni soutěžící deváté řady.