reklama

Dvaapadesátiletý Perry minulý týden prodělal silnou mozkovou mrtvici. Do nemocnice byl ve vážném stavu převezen ve středu ráno. Lékaři jej museli uvést do umělého spánku, všichni ale doufali, že se herec opět probudí. To se ale nestalo. Zemřel dnes ráno v v nemocnici Svatého Josefa v Burbanku.

Luke Perry as Dylan in Beverly Hills 90210! (Season 10) (10:49) | zdroj: YouTube


Perry podle serveru TMZ, který o jeho smrti informoval, zemřel obklopený rodinou. Byli u něj jeho děti Jack a Sophia i snoubenka Wendy Madison Bauerová, bývalá manželka Minnie Sharpová, matka Ann Bennettová, nevlastní otec Steve Bennett, bratr Tom Perry, sestra Amy Coderová a další blízcí příbuzní a přátelé.

Hercova rodina poděkovala fanouškům Perryho z celého světa za jejich slova podpory a modlitby. Uvedla také, že v této době velkého smutku žádá všechny o to, aby respektovali soukromí rodiny. V tuto chvíli už Perryho rodina nebude zveřejňovat další podrobnosti.

Truchlí i Perryho kolegové. Ve stejný den, kdy herec utrpěl mrtvici, přitom bylo oficiálně oznámeno další pokračování seriálu Beverly Hills 90210. Spekulovalo se, jestli se do něj zapojí i Perry, smlouvu totiž oficiálně nepodepsal.