reklama

V upoutávce se Borat Sagdijev snaží provdat svou dceru za "někoho, kdo má blízko k trůnu", čímž patrně myslí právě viceprezidenta. Na konci videa herec převlečený za prezidenta Trumpa se svou hereckou kolegyní přehozenou přes rameno naruší Konferenci konzervativní politické akce (CPAC) ve chvíli, kdy Pence mluví k publiku. "Michaele Penise, přinesl jsem vám dívku," zakřičí Cohen v převleku z davu.

zdroj: YouTube

O tom, že někdo únorovou konferenci skutečně narušil, tehdy informoval pravicový web The Daily Caller. Uniklo mu však, že šlo o známého komika. Web napsal, že demonstrant převlečený za prezidenta začal po méně než deseti minutách Penceova projevu z publika křičet něco o Trumpovi a "bílé nadřazenosti".

Druhý díl Borata vyjde na Amazon Prime 23. října, tedy krátce před americkými prezidentskými volbami 3. listopadu. Na začátku upoutávky Borat říká, že prvním filmem z roku 2006 Kazachstán zostudil a nyní se vrací do USA kvůli tajné misi. Ve Spojených státech však Borata všichni poznávají, tak se začne různě maskovat a převlékat. V jednu chvíli skončí v karanténě se skupinou mužů, kteří tvrdí, že demokrati jsou nebezpečnější než pandemie covidu-19.