Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 5. ledna 2017

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Po zadní straně tlakové níže, která bude ustupovat ze severovýchodní Evropy k východu začne do střední Evropy proudit arktický vzduch od severu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, se sněhovými přeháňkami. Nejnižší teploty -2 až -6 °C. Čerstvý severozápadní vítr 4 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s (kolem 70 km/h). Od středních poloh místy tvorba sněhových jazyků, od vyšších i závějí.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, místy se sněhovými přeháňkami, na horách občas sněžení. Nejvyšší teploty -5 až -1 °C, během dne od severu ochlazování. Čerstvý severozápadní až severní vítr 4 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s (kolem 70 km/h), bude postupně slábnout. Zpočátku se budou od středních poloh místy tvořit sněhové jazyky, od vyšších i závěje.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy