Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 27. ledna

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Po zadní straně tlakové výše se středem nad jihovýchodní Evropou k nám bude ve vyšších vrstvách atmosféry proudit teplý vzduch od jihu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno. Místy zataženo nízkou oblačností, zejména v jihozápadní polovině území. Ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší teploty -9 až -14 °C, při větru kolem -8 °C. Mírný jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na Českomoravské vrchovině čerstvý 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s. V západní polovině Čech a místy i na Moravě vítr slabý proměnlivý do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav, přechodně slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech a místy i na Moravě mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Jasno. Místy zataženo nízkou oblačností, zejména v jihozápadní polovině území. Ojediněle slabé sněžení. Nejvyšší teploty -5 až -1 °C, na severovýchodě při slunečním svitu ojediněle až +2 °C. Mírný jihovýchodní, na severovýchodě jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině místy s nárazy kolem 15 m/s. V západní polovině Čech a místy i na Moravě vítr slabý proměnlivý do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav, přechodně slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech a místy i na Moravě mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:07

Putinova ex-manželka přišla ve Francii o vilu. Kreml zuří

Kreml ve čtvrtek odsoudil rozhodnutí francouzských úřadů zkonfiskovat vilu, která patří současnému partnerovi exmanželky ruského prezidenta Vladimira Putina.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy