Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 21. února

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V čerstvém západním až severozápadním proudění bude přes naše území postupovat frontální systém a večer začne počasí u nás ovlivňovat od západu teplá fronta, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo s občasným deštěm, na horách trvalejším. Na východě v polohách nad 1100 m zpočátku sněžení. Nejnižší teploty 6 až 2 °C a k ránu oteplování. Čerstvý západní až jihozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, k ránu setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo, na většině území občasný déšť nebo přeháňky. Během dne postupně ubývání srážek a místy přechodně protrhávání oblačnosti. Na horách srážky trvalejší a na severu a východě postupně sněhové. Nejvyšší teploty 6 až 10 °C. Čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s, bude k večeru slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav, k večeru mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy